Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna viktiga information är äldre än 3 månader och är kanske inte aktuell längre.

Vattenläcka på Lerbackavägen och delar av Petter Jydes Väg

Just nu har vi en vattenläcka som innebär störningar i vattenleveransen. Berörda är boende på Lerbackavägen och delar av Petter Jydes Väg samt eventuellt intilliggande område. Vattentank finns placerad i korsningen Lerbackavägen och Petter Jydes Väg, även en vattenpost är uppsatt vi korsningen Karl Bondes väg och Petter Jydes väg. Arbetena med att laga läckan är påbörjat.

Laholmsbuktens VAlänk till annan webbplats ansvarar för den allmänna vatten- och avloppsförsörjningen i Halmstads och Laholms kommuner

Bra att veta

Om vattnet varit avstängt eller vid en läcka kan vattnet vara grumligt och ibland missfärgat. Det är inte farligt för hälsan, men tvättar du kläder kan de bli missfärgade. Om du spolar kallvatten i kranen en stund brukar vattnet bli klart igen. Är vattnet bubbligt eller vitt har det kommit luft i ledningarna.

 

Även om bevattningsförbud är hävt: Spola inte mer än nödvändigt. Spara gärna vattnet du spolar ut till bevattning som inte kräver dricksvatten, som till trädgården.

 

Dricksvatten är livsviktigt så var vattensmart och håll nere din förbrukning! Här hittar du tips på hur du kan spara vattenlänk till annan webbplats.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss via kommunens kontaktcenter
Telefon: 035-13 70 00
E-post: direkt@halmstad.se