Servicemedarbetare Kust & Idrott

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att vara ute mycket i ditt arbete? Då är detta sommarjobbet för dig! Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att utföra uppgifter som renhållning av våra stränder samt i förekommande fall arbete i kustnära områden såsom underhåll och avhjälpande av fel. Tjänsten är en säsongsanställning under sommartid och arbete sker enligt schema där kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och B-körkort är ett krav. Arbetet utförs både självständigt och i grupp beroende på hur stort besökstryck vi har, du bör därför vara serviceinriktad och ansvarfull samt tycka om att arbeta ute.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
2022/00116 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstad kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!

Innehåll