Undersköterskor och vårdbiträden till äldreomsorgen på timanställning

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Till läsåret 2021/2022 söker vi dig som vill arbeta som undersköterska och vårdbiträde i våra verksamheter. Vi söker personal som kan arbeta på våra hemtjänstgrupper utanför Halmstads centrum, till våra särskilda boenden, till vårt korttids-boende samt till vår larm- och natt-patrull. Du måste vara 18 år eller äldre och kunna arbeta ca tre pass per vecka. Som timanställd kan du själv reglera vilka dagar och tider du kan arbeta. De pass som finns att välja mellan är: • dag (07:00 - 14:00/16:00) • kväll (14:00/16:00 - 22:00/23:00) • natt 21:00/23:00 - 05:00/07:00) Hemtjänst: Du förflyttar dig främst med bil/cykel mellan kunder som du hjälper med vardagliga rutiner - som att klä sig, hjälp vid dusch, handräcka medicin, vara det individuella stöd kunden behöver. Korttidsboende: Här bor kunder som behöver extra hjälp pga sjukdom eller skador vilket ställer krav på dig som personal gällande initiativtagande, lyhördhet och professionalitet i din roll som undersköterska. Larm-och natt-patrullen arbetar i huvudsak med att besvara och åtgärda larm som kommer in till trygghetslarmscentralen. Du behöver körkort för att kunna ta dig mellan kunderna, samt kunna arbeta dag & kväll eller natt om du önskar nattpatrullen. Du förväntas kunna arbeta självständigt i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kvalifikationer

Till anställningen söker vi främst dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Då vår verksamhet till största del är bilburen krävs det att du har giltigt B-körkort samt vana av att köra bil. Vid vissa tillfällen krävs också förmåga att kunna cykla. Vi har krav på att du ska kunna utföra viss delegering och ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Vi arbetar med att hålla oss uppdaterade i system som underlättar dokumentation och medicinhantering och det är ett krav att du har kunskaper och intresse av att arbeta med olika datorsystem och telefon som hjälpmedel i ditt arbete. Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, team-och verksamhetsorienterad samt att du självklart sätter kunden i fokus. Du har förmåga att fatta snabba och väl avvägda beslut i svåra situationer. Vi värdesätter också att du är en trygg person och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

  • viktoria
    Kontaktperson - Rekrytering
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C61374 - 2021 Ansök

Övrig information

Blir du kallad, tar vi kontakt med dig per mail från Visma så kolla i skräpposten så du inte missar svar från oss. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi kommer gå igenom urvalet innan ansökningstiden har gått ut och kommer att kalla kandidater till intervju löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Innehåll