Kockar köksbiträden till måltidsservice, timanställning extra vid behov

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. Brinner du för att ge bra service? Måltidsservice erbjuder ett självständigt arbete som gör skillnad där vi arbetar med service och matglädje.

Arbetsuppgifter

Som timanställd får du arbeta i flera kök och skaffa dig bred erfarenhet. Vår verksamhet finns i såväl förskolor, skolor som inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna är traditionella köksuppgifter dvs alla delar i ett kök från planering, matlagning till disk och städning. Kassahantering och service i kassa och matsal förekommer i vissa verksamheter. Arbetet innebär att man blir inbokad vid behov och inom äldreomsorgen innefattar det även helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller det vi bedömer, likvärdig utbildning. Ex. arbetsmarknadsutbildning inom restaurang och storhushåll eller 6 år arbetserfarenhet i restaurangkök/storhushåll. Erfarenhet av tidigare arbete i kök är ett krav. Kunskap om de vanligaste förekommande specialkoster som finns i ett kök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. God förmåga att använda digitala verktyg är en förutsättning för att klara arbetet då man behöver göra beställningar av livsmedel, egenkontrollhantering samt personalrapportering och statistikrapportering. Du har lätt att uttrycka och göra dig förstådd i både tal & skrift. Körkort för bil är meriterande då arbetet kräver en flexibilitet och rörlighet mellan våra verksamheter. Som person är du van att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete. Du har ett högt kvalitétstänk och du strävar efter att erbjuda kunden bästa möjliga service. Du är positiv samt social och kontakten med kund är en självklar del av din arbetsdag. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat. Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
2021/00174 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Vid nyanställning ska utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister visas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi tar emot intresseanmälan, intervjuar och tillsätter fortlöpande timvikariat. Varmt välkommen med din ansökan!

Innehåll