Säsongsarbetare trädgård

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Arbetsuppgifter

Brinner du för det gröna och vill kombinera service och arbete utomhus? Vi söker dig som är serviceinriktad och som vill vara med och bidra till att vi når de mål vi har fått av våra beställare. Uppdragen handlar om att skapa en god utemiljö på förskolor, skolor och andra kommunala verksamheter. Förekommande arbetsuppgifter: - ogräsrensning - skötsel av hårdgjorda ytor - gräsklippning - gräsputs - häckklippning - beskärning av buskar och träd - bevattning - plantering Det är ofta ett högt tempo i arbetet med fysiska arbetsuppgifter som utförs utomhus i alla väder. Du blir en del av en grupp där ni drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. All rapportering görs digitalt via dator eller smartphone i vårt ärendehanteringssystem Dedu.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning på gymnasienivå är ett krav. Det är önskvärt och meriterande med utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel. Motorsågskörkort och röjsågskörkort är önskvärt. Du har blick för hela utomhusmiljön runt en byggnad och är noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo i arbetet och tycker om att vistas ute. Rörlighet, uthållighet och styrka är en förutsättning för att du ska klara av arbetsuppgifterna. För att ni ska nå målen för er grupp krävs både flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du tycker det är viktigt att ge bra service och trivs med att möta kunderna ute i verksamheterna. Du är van vid att hantera digitala verktyg såsom dator och smartphone och har lätt för att lära dig nya system. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska språket i tal och skrift. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Nina Holmgren
  Områdeschef
  E-post: Nina Holmgren
 • Sophie Sörlin
  Vision
  Telefon: 073-866 56 35
 • Eva-Lena Jacobsson
  Kommunal

Ansökan

Referensnummer
SE 2021/00178 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i Servicekontorets vision och lönekriterier. https://www.slideshare.net/CarlWestman1/servicekontorets-vision-och-lnekriterier Vi samverkar med Räddningstjänsten och är därför positiva till anställningsformer som deltidsbrandman. Se film på följande länk: https://youtu.be/bJKWnP9zbvs För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Innehåll