Parkarbetare, säsong

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som säsongsanställd hos oss på Park- och naturdriftsenheten bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Du kommer huvudsakligen att arbeta inom något av nedanstående områden, vilket avgörs av din kompetens, men samtliga arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på verksamhetens behov.

• Gräsklippning; utifrån kartunderlag och körschema genomföra gräsklippning med åkgräsklippare av större modell, det förekommer även körning i trafik för att ta sig till olika områden.
• Vattning; utifrån kartunderlag och körschema genomföra bevattning med hjälp av bil med vattentank på flaket.
• Grönyteskötsel; exempelvis rabattskötsel, häckklippning, trimning och stamskottsbeskärning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trädgårdsutbildad eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav, har du dessutom BE-kort är det meriterande. Det är också meriterande om du har maskinvana.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
3
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-11-10
Tillträde
Startdatum: 2023-04-11
Publicerad
2022-12-20
Ansök senast
2023-02-19

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2022/01535Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande under ansökningstiden.