Timanställd lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Arbetsuppgifter

Vill du ge dina kunder en bättre vardag? Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i en professionell serviceorganisation! FM-service har ett brett serviceuppdrag med städning, vaktmästartjänster, skötsel av kommunens fastigheter och dess utemiljö. I arbetet ingår daglig städning av lokaler i bland annat skolor, förskolor och kontor. Vi använder oss av branschens moderna metoder. Periodiskt underhåll som storstädning och golvvård ingår också. Som servicemedarbetare förväntas du även ta ansvar för samtliga områden vid behov.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för tjänsten krävs körkort B och goda kunskaper i svenska språket. (måttliga räcker inte) Vår strävan är att ha nyfikna medarbetare som vill utöka sina kunskaper och färdigheter för att aktivt bidra i ett gemensamt ansvar för service, till exempel i en skola. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför tror vi att du är van att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil. Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://www.slideshare.net/CarlWestman1/servicekontorets-vision-och-lönekriterier Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Snarast
Tidsbegränsad till
2023-12-31
Publicerad
2022-01-10
Ansök senast
2022-03-04

Upplysningar

  • Markus Andersson
    Områdeschef
  • Eva-Lena Jacobsson
    Kommunal

Ansökan

Referensnummer
SE 2022/00026 Ansök

Övrig information

Vid nyanställning ska utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Ansök via länken i annonsen, inte via e-post eller i pappersformat. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.