Parkeringsvakt

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en av dem som är ansiktet utåt i Halmstads kommun? Dessutom inkluderar rollen motion, frisk luft och många kontaktytor. För att du ska få bästa förutsättningar för tjänsten erbjuder vi en gedigen introduktion och utbildning. Som parkeringsvakt hos oss ingår du i en arbetsgrupp med för närvarande åtta medarbetare. Du främjar trafiksäkerheten på stadens gator och ökar framkomligheten i trafiken. Som parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning på tomtmark och gatumark där du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Även andra uppdrag inom kommunal trafikmyndighetsutövning kan bli aktuella, liksom serviceuppdrag som förvaltningen tillhandahåller, exempelvis att vara torgvärd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen och innehar B-körkort. Du har även tidigare erfarenhet av arbete inom serviceyrke som innebär daglig kundkontakt, exempelvis från butiksarbete eller kundtjänst. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt talar engelska obehindrat. Talar du även ytterligare språk ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar en god social förmåga högt då du möter många människor i ditt arbete och därigenom representerar Halmstads kommun. Du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt samtidigt som du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och tar gärna initiativ till att leverera lösningar. Du behöver vara stresstålig och ha god fysik då arbetet innebär mycket patrullerande på stadens gator.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-05-31
Ansök senast
2021-06-13

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2021/00634 Ansök

Övrig information

Halmstads kommun erbjuder utbildning som kommer att hållas under september månad 2021. Utbildningen förläggs normalt sett i Stockholm men kan komma att ske på distans beroende på utvecklingen av covid-19. Arbetstiden är schemalagd, även helgtjänstgöring förekommer. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Rekryteringen kommer att ske löpande. Vi undanber oss all form av rekryterings- och annonseringshjälp. Vi ser gärna sökanden som bidrar till att öka mångfalden inom förvaltningen.