Grundskollärare i matematik, no och teknik till Getingeskolan 6-9

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Getingeskolan ligger i norra delen av Halmstad med naturen som närmsta granne. Det är goda kommunikationer till Getinge både från Halmstad och Falkenberg. Getingeskolan växer och till hösten 2020 är vi över 640 elever på grundskolan F-9 och 15 elever på grundsärskolan. Du kommer att arbeta med ett glatt och utvecklingsinriktat gäng som utmanar och vill bli utmanade. På Getingeskolan arbetar vi tillsammans, därför söker vi dig som är en lagspelare. Vår drivkraft är att i alla lägen göra de som är bäst för eleverna. Vi lever efter Här gör vi varandra bra! Det ställer krav på oss, vilket tilltalar oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare till Getingeskolan. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du är tillsammans med en kollega mentor för en av våra åk 8.

Kvalifikationer

Grundskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, no och teknik mot åk 7-9.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde inför ht 2021
Tidsbegränsad till
2021-12-31
Publicerad
2021-06-04
Ansök senast
2021-06-13

Upplysningar

 • Sandra Tomin, rektor
  Telefon: 0721-556863
  E-post: Sandra Tomin, rektor
 • Lärarförbundet Expedition
  Telefon: 035-137997
 • Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 035-137000

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00428 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!