Barnskötare till Trollbergets förskola i Söndrum

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Trollbergets förskola ligger i Söndrum och består av två hus, Trollberget Söder (3 avd) och Trollberget Norr (4 avd). Södra huset har funnits sedan 2008 och norra huset startade hösten 2018. Vi arbetar i avdelningar med barn i åldrarna 1-3 samt 3-5 men arbetar även på den gemensamma Vi-känslan och att alla barn är allas barn.

Arbetsuppgifter

Trollberget behöver fler strålande pedagoger! Vi söker dig, barnskötare, som tillsammans med övriga i arbetslaget och på förskolan arbetar för alla barns utveckling och lärande utifrån förskolans uppdrag i våra styrdokument. Du är engagerad, samarbetsvillig, kreativ, lösningsfokuserad och bidrar till att verksamheten kännetecknas av ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt. Du främjar laganda där man hjälps åt, delar och lär av varandra och tillsammans. Du vill vara ett kugghjul i vår verksamhet och bidra samt ta ansvar för att verksamheten för barnen fungerar optimalt. Du ser lärmiljön som tredje pedagog där miljö och material är tillgängligt och inbjudande och synliggör det pågående arbetet. Du brinner för att samspela med barnen i deras utveckling, vara där barnen är samt vara aktiv i dagliga föräldrakontakter. Du arbetar för att alla med glädje går till Trollbergets förskola varje dag och att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna och har tilltro till sig själva och sin förmåga.

Kvalifikationer

Krav: utbildad barnskötare motsvarande barn och fritidsprogrammet eller en tillsvidareanställning som barnskötare eller barnbiträde i Halmstad Kommun. Meriterande: Mångårig erfarenhet av inskolningar av 1-2 åringar samt arbete på yngrebarnsavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
10/1-22 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2021-11-11
Ansök senast
2021-11-25

Upplysningar

  • Åsa Anshem
    Rektor
    Telefon: 070-205 11 28
  • Mari Falk
    Kommunal
    E-post: Mari Falk

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00796 Ansök

Övrig information

Intervjuer kan komma att hållas löpande under annonseringsperioden. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!