Grundskollärare åk 4-6 Valhallaskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Valhallaskolan är en F-6 skola med ca 300 elever som lär, leker, umgås och arbetar tillsammans. Skolan har en vision som lyder "Jag ska varje dag bli sedd, få lyckas och kunna påverka min situation i en trygg och stimulerande miljö". Efter årskurs 6 flyttas eleverna till Österledskolan för att gå årskurs 7-9. Valhallaskolan söker en lärare med inriktning idrott, matematik och engelska åk 4-6.

Arbetsuppgifter

Undervisning i årskurserna 4-6 i idrott, matematik och engelska. Mentorskap ingår i tjänsten. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet med goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven motivera dem att nå goda resultat i skolarbetet. Du anpassar undervisningen till eleverna och har ett formativt förhållningssätt. Ditt pedagogiska uppdrag kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet och du använder strategier för att främja elevernas motivation, delaktighet och inflytande. Vid Vallhallaskolan lägger vi stor vikt på värdegrundsarbete och arbetar tillsammans med att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån skolans styrdokument och mål.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 4-6, idrott, matematik och engelska. Stor vikt läggs vid din förmåga att bygga goda relationer med eleverna , att skapa trygga lärmiljöer utifrån klassens olikheter och behov, samt personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2022-08-08 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2022-05-11
Ansök senast
2022-05-25

Upplysningar

 • Claudia Johnsson
  Rektor
  Telefon: 072 143 89 62
  E-post: Claudia Johnsson
 • Agneta Andreasson
  Lärarförbundet
  Telefon: 076 695 62 14
 • Lärarnas Riksförbund
  Expedition
  Telefon: 035-13 79 98

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00474 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!