HR-utvecklare, arbetsmiljö

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med frågor rörande arbetsmiljö, rehabilitering och friskvård. Du ska bidra till ett aktivt arbetsmiljöarbete inom socialförvaltningen. Du ska agera sakkunnig och vara kontakperson både inom och utanför förvaltningen i arbetsmiljöfrågor. Arbetet innebär även att vara ett stöd i rehabiliteringsprocessen för våra chefer och ett aktivt deltagande i processen. Dessutom ansvarar du för rutiner och utveckling/utbildning inom dessa områden. Du är också aktiv i de olika nätverk som drivs av kommunledningsförvaltningen när det gäller arbetsmiljö, rehabilitering samt friskvård. Du ingår i förvaltningens HR grupp.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning inom beteende, organisation med mera, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet med arbete inom arbetsmiljö/rehabilitering är meriterande. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt men även har lätt för att samarbeta internt och externt.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2023-08-31
Publicerad
2022-05-09
Ansök senast
2022-05-31

Upplysningar

 • Hans-Jörgen Wahlhed
  Socialchef
  Telefon: 035-13 82 89
 • Yvonne Hallgren
  HR utvecklare
 • Anton Karlsson
  Akademikerförbundet SSR
  Telefon: 035-13 78 58
 • Sophie Sörlin
  Vision

Ansökan

Referensnummer
SN 2022/00139 Ansök

Övrig information

Vi väredesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.