Leg arbetsterapeut, Hälso och sjukvårdsenheten LSS

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Vill Du ha ett omväxlande och stimulerande arbete där det är viktigt att Du både kan arbeta självständigt och i team? Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med hemsjukvård och utveckla verksamheten med fokus på att främja hälsa och stärka funktionsförmågan hos våra brukare. Vi lägger stor vikt vid att Du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i team, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati samt är engagerad i Ditt arbete. Du ansvarar för att bedöma ADL-förmåga, hjälpmedelsutprovning samt intygsskrivning. I arbetsuppgifterna ingår teamarbete, att handleda och undervisa omvårdnadspersonal samt information, råd och stöd till brukare och anhöriga.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut. Du ska ha en god förmåga att strukturera ditt arbete vara flexibel och lyhörd för brukarens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga samt god datorvana. Du bemöter andra med respekt , trovärdighet och ett serviceinriktat sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom funktionshinderområdet och psykiatri. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Körkort B erfordras

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2022-05-13
Ansök senast
2022-05-27

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
SN 2022/00140 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.