HSL-undersköterska till sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker HSL- undersköterskor till sommarvikariat. Som HSL-undersköterska har du din placering inom hemsjukvården och arbetar nära med sjuksköterskor och utför arbete inom HSL-området. Exempel på arbetsuppgifter kan vara provtagningar, insulingivning och såromläggningar. Du möter hemvårdsförvaltningens kunder i eget och särskilt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och har bred erfarenhet av arbete i vården. Som person är du ansvarstagande och skicklig på att planera och organisera. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du ska ha mod och vilja att arbeta både självständigt, och tillsammans med det professionella teamet och andra aktörer. För att trivas hos oss tror vi att du utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet behövs. Arbetet kräver även god datorvana då det ingår dokumentation i de system och verktyg vi har. B-körkort krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande under ansökningstiden.
Publicerad
2022-04-25
Ansök senast
2022-05-31

Upplysningar

  • Åsa Fant
    Enhetschef - korttiden
    Telefon: 0722-43 76 69
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C85432 - 2022 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med din E-legitimation. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!