Köksmästare till måltidsservice

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. Måltidsservice erbjuder ett självständigt arbete som gör skillnad och stort fokus på kvalité och matglädje. Tjänsternas placering gäller Karl XI:s seniorrestaurang, Nyhems seniorrestaurang och Österledsskolan i Oskarström.

Arbetsuppgifter

Som köksmästare är du en viktig del i den dagliga verksamheten. Utöver delaktighet i köket är det du som leder och fördelar uppgifter. Även planering, beställningar, recept och kontakt med beställande kund ingår i ditt dagliga arbete. I tjänsterna ingår även helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Du har en restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdigt samt erfarenhet av att arbeta som kock och ledare. Någon form av ledarutbildning är meriterande. God förmåga att använda digitala verktyg är en förutsättning för att klara arbetet då man behöver göra beställningar av livsmedel samt personalrapportering och statistikrapportering. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Körkort för bil är meriterande då arbetet kräver en flexibilitet och rörlighet mellan våra verksamheter. Som person är du van att ta egna initiativ, prioritera viktiga uppgifter och vara lösningsorienterad. Ditt mål är att utveckla verksamheten på ett kvalitetsmedvetet sätt och din flexibilitet gör att kunden får bästa möjliga service. Som ledare är du ett föredöme och verkar för en god arbetsmiljö genom att bemöta dina medarbetare och gäster med personlig omtanke. Samarbete i gruppen är viktigt för dig och du uppmuntrar allas delaktighet för att skapa inspiration och motivation. Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-05-27
Ansök senast
2021-06-13

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
SE 2021/00093 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Vid nyanställning ska utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!