Grundskollärare till Getingeskolan F-3

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Getingeskolan är en F-9 skola med ca 650 elever på skolan. Du kommer att arbeta tillsammans med ett glatt och utvecklingsinriktat gäng som utmanar och vill bli utmanade. På Getingeskolan arbetar vi tillsammans, därför söker vi dig som är en lagspelare. Vår drivkraft är att i alla lägen göra det som är bäst för eleverna. Vi har en vision som vi alltid lever efter "Här gör vi varandra bra"! Detta ställer stora krav på oss, vilket tilltalar oss. Getingeskolan är en övningsskola och tar kontinuerligt emot studenter från Halmstad högskola.

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare till Getingeskolan för att undervisa och vara mentor i en årskurs 1. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet med goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven motivera dem att nå goda resultat i skolarbetet. Du är insatt i de nya kursplanerna som börjar gälla till hösten. Du anpassar undervisningen till eleverna och har ett formativt förhållningssätt. Ditt pedagogiska uppdrag kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet och du använder strategier för att främja elevernas motivation, delaktighet och inflytande. Du har kunskaper kring att arbeta med digitala verktyg och använder dem i olika inlärningssituationer. Du har lätt att samarbeta och visar detta genom att främja och utveckla dina och andras idéer. Du delar med dig av kunskaper och expertis och ser arbetslaget som en tillgång. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ni undervisningen utifrån skolans styrdokument och mål. Arbetet ställer även krav på samverkan med övriga kollegor på skolan. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov för att uppnå resultat och du har förmågan att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2022-08-08 eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-05-11
Ansök senast
2022-05-25

Upplysningar

 • Sandra Björkman
  Rektor
  Telefon: 076-6960918
  E-post: Sandra Björkman
 • Lärarförbundet
  Till central expedition
  Telefon: 035-13 79 97

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00482 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!