Undersköterska till Pålsbo Äldreboende -

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen har ett antal äldreboenden runt om i Halmstad kommun med olika konceptinriktningar, exempel på detta är bland annat musik och konst. Nu söker vi en medarbetare till ett av våra konceptboenden. Pålsbo äldreboende ligger i ett naturskönt område med promenadvänliga vägar runt om och gångavstånd till lokaltrafik, vårdcentral och apotek. Vi arbetar med konceptet Aktiv Var Dag. Kunder och personal arbetar tillsammans för att fylla dagarna med mening och aktivitet. Vi arbetar även aktivt med beröring och vikten av hur vi använder våra händer. Som medarbetare på Pålsbo är du en del i arbetet där Aktiv Var Dag genomsyrar dagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning "äldres hälsa " eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att ha arbetat med äldre är trygg och lyhörd person med förmåga att sätta kundens behov i centrum. Du har en god samarbetsförmåga, både med kollegor i arbetsgruppen och med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Arbetet som undersköterska förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående. Vi vill att du har en god datorvana och det är meriterande om du har arbetat i de verksamhetssystem som vi använder, exempelvis Magna Cura och Heroma. Ange gärna i din ansökan vilka system du har erfarenhet av. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är också att du arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden -Tillit, Respekt och Ödmjukhet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-11-26

Upplysningar

  • Kommunal
    Telefon: 035-138070
  • Elaheh Poorzaki
    Enhetschef
    Telefon: +46 702880354
    E-post: Elaheh Poorzaki

Ansökan

Referensnummer
HN 2021/00388 Ansök

Övrig information

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag på 2000:-/år som kan användas till valfri friskvård enligt skatteverkets riktlinjer. Vi har en personalförening som anordnar olika aktiviteter med förmånliga erbjudande till olika resor, aktiviteter och föreställningar. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!