Grundskollärare till Kärlekens VO

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Inom Kärlekens verksamhetsområde finns två F-3 skolor. Frennarps Byskola och Sofiebergsskolan. Vi arbetar mycket likt och har flera gemensamma utvecklingsforum. Vi ser oss som en lärande organisation där vi genom kollegialt lärande kvalitetssäkrar och utvecklar undervisningen. I våra forskningscirklar, där vi gör undersökningar i vår egen verksamhet, utvecklar vi skolan framåt med stöd av forskning och beprövad erfarenhet. Vi är en övningsskola med ett samarbete med Högskolan i Halmstad där vi har lärarstudenter hos oss under deras VFU-perioder och VI-dagar. Vi har sedan flera år tillbaka satsat på det digitala lärandet och de digitala verktygen på skolan är många. Vi lägger fokus på hur verktygen kan hjälpa eleverna att lyfta deras lärande. Vill du få möjligheten att arbeta i en skola där vi tillsammans utvecklar undervisningen för elevers bästa? Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande rekrytering och följande intervjutillfällen är inbokade: 18 juni digitala intervjuer 21-22 juni fördjupade intervjuer utifrån genomfört urval.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta och ser det kollegiala lärandet som en självklarhet. Du kan skapa hållbara relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans yngre skolår. Du har goda ledaregenskaper och kan se till elevens individuella behov. Du är nyfiken, utvecklingsorienterad och ser möjligheter i förutsättningarna. Stämmer detta in på dig? Då vill vi att du söker. I ditt personliga brev får du gärna sätta ord på vad visuellt stöd och digital undervisning betyder i din praktik. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2021-08-10
Publicerad
2021-06-03
Ansök senast
2021-06-17

Upplysningar

 • Gunilla Lindqvist, Rektor
  Telefon: 076- 135 65 26
 • Helena Hyttfors Jonsson, Rektor
  Telefon: 072-705 58 45
 • Lärarförbundet
  Till central expedition
  Telefon: 035-13 79 97

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00424 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den blir ledig och inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!