Timanställd lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår daglig städning av lokaler i bland annat skolor, förskolor och kontor. Vi använder oss av branschens moderna metoder. Periodiskt underhåll som storstädning och golvvård ingår också. Du förväntas även ta ansvar för andra områden vid behov, vår strävan är att ha nyfikna medarbetare som vill utöka sina kunskaper och färdigheter för att aktivt bidra i ett gemensamt ansvar för service, till exempel i en skola.

Kvalifikationer

Som timanställd hos oss behöver du kunna ta dig mellan olika arbetsplatser, därför krävs körkort för personbil (B) med manuell växellåda. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att du ska kunna kommunicera med kunder och kollegor. Personalrapportering och ärendehantering görs i olika system, därför är vana att använda digitala verktyg ett krav. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför tror vi att du är van att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Publicerad
2022-04-21
Ansök senast
2022-05-21

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C85098 - 2022 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://tinyurl.se/4Nz Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. Vid nyanställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Ansök via länken i annonsen, inte via e-post eller i pappersformat. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.