Bildlärare till Sturegymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Sturegymnasiet är den kreativa skolan. Här går ca 850 elever på ett antal olika program med spännande innehåll. Våra utbildningar bidrar till att skapa en tillvaro som under skoltid blir både dynamisk och upplevelserik. På vår skola sker elevernas lärande via såväl teoretiska studier som skapande och utförande i handling.

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Sturegymnasiet söker nu en bildlärare som kommer att undervisa elever på introduktionsprogrammet företrädesvis i bildämnet på grundskolenivå men kanske även i gymnasiekurser. Mentorskap kan förekomma beroende på hur programmets arbetslag kommer att organiseras. Du förväntas kunna möta elevers olikheter och olika behov i din undervisning samt ta del av och ansvar för läraruppdragets alla delar såväl i din egen profession som tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet bild på grundskolan. Behörighet för gymnasiet är meriterande, liksom behörighet i ytterligare ämne. Du förväntas kunna hantera digitala verktyg och system som är vanligt förekommande i skolan. Vidare är det viktigt att du är självständig och strukturerad och är bra på att planera, prioritera och genomföra uppgifter. Du bör även ha en god kommunikativ förmåga och snabbt läsa av situationer för att hitta lösningar. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
210809 - 220615
Publicerad
2021-06-07
Ansök senast
2021-06-21

Upplysningar

 • Emanuel Rosenbring
  Lärarförbundet
  Telefon: 072-573 24 75
  E-post: Emanuel Rosenbring
 • Mathias Sandberg
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 072-152 89 90
 • Peter Hjelm
  Rektor

Ansökan

Referensnummer
UAN 2021/00194 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!