Mätningsingenjör

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikarie till tjänsten som mätningsingenjör. Tjänsten innebär att arbeta med inmätning av va-ledningar och anordningar, kartframställning , ritningsarkiv och kundkontakter. Arbetet innebär att mäta in arbeten vi utför i egen regi, som nyanläggning av ledningsnät, separeringar av kombinerade ledningar och anläggandet av servisbeställningar. Projekteringsmätningar förekommer. Du får ett självständigt och omväxlande arbete, där du är del av en kvalitetsmedveten arbetsgrupp där vi hjälper varandra.

Kvalifikationer

Du har teknisk utbildning på högskolenivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Då du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du har en god social förmåga och har lätt för att samarbeta. Du behöver även ha förmågan att arbeta självständigt, strukturerat samt uttrycka dig väl i tal och skrift, Arbetet kan vara fysiskt krävande

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2022-09-30
Publicerad
2021-04-20
Ansök senast
2021-05-23

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00223 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Rekrytering kommer att ske löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.