Undersköterskor till Tylö och Pålsbo hemtjänstgrupper

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där vi skapar en god vardag för förvaltningens kunder genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, städning, tvätt och i förekommande fall inköp. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring kunden. Du förväntas att arbeta självständigt utifrån genomförandeplanen och i enlighet med våra värdegrundsord - Tillit - Ödmjukhet - Respekt. På hemvårdsförvaltningen arbetar 1800 undersköterskor och vårdbiträden. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov. Som anställd på hemvårdsförvaltningen och Halmstads kommun får du en grundplacering på en enhet. I anställningen ingår det att du med ett öppet sinne ska kunna arbeta på andra enheter om verksamheten kräver det.

Kvalifikationer

Vi är inne i en fas där verksamheten växer och vi behöver nu utöka med ett antal undersköterskor till vår verksamhet. För tillfället ligger schemat antingen dag eller kväll samt varannan helg. Vi har störst behov av personal som vill arbeta kvällstid. Arbetstider kväll: • från ca 14:00/16:00 fram till 22:00/23:00. Du väljer vilken grupp du söker till genom att ange ditt val i enkäten. Du är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorgen. Vi går mot mer digitalisering och använder oss av telefoner och tar hjälp av annan teknik för att förenkla vårt arbete. Så vi söker dig som har god datorvana och nyfiken på att testa nya verktyg och system som kan vara aktuella i framtiden. Har du kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone så ser vi det som meriterande. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande till alla samt att arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Du kan anpassa dig efter nya enheter, är öppen för att byta arbetsplats och du kommer snabbt in i andra arbetsgrupper. Att kunna cykla samt körkort B för personbil med manuell växellåda krävs för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-08-31
Ansök senast
2021-09-19

Upplysningar

 • Kommunal
  Telefon: 035-138070
 • Pia Kjellberg
  Enhetschef
  Telefon: 070-2638600
 • Anna Flyckt
  Enhetschef

Ansökan

Referensnummer
C61823 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!