Nätverksadministratör

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Du ansvarar specifikt för installation, uppgradering, drift och underhåll av nätverksinfrastruktur för att kontinuerligt motsvara verksamhetens krav på tillgänglighet, prestanda och säkerhet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: - Routing och switchning av trafik i både layer 2 och layer 3. - Hantering av brandväggar. - Goda kunskaper om Ciscos utrustning både kablat och trådlöst. - Omvärldsbevakning och kartläggning av trender inom området. - Övervakning av nätverk. - Spektrumanalyser.

Kvalifikationer

Vi ser att du har högskoleutbildning inom nätverk och systemadministration eller relevant annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ca 3-5 års erfarenhet av jobb som nätverkstekniker med stark kunskap om nätverkssäkerhet och har erfarenhet av att jobba med Cisco och Cisco-lösningar. Du har arbetat med routing/switching och har erfarenhet av att designa, implementera samt felsöka trådade och trådlösa nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning. Som person är du ansvarstagande, självständig med god initiativförmåga. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du har en problemlösande och analytisk förmåga och är lyhörd med mycket god förmåga att bygga relationer. Du brinner för teknik och för att leverera högkvalitativa lösningar och kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-11-02
Ansök senast
2021-11-28

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00456 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.