Administratör till Info, Barn- och ungdomsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Planeringsavdelningen ansvarar för lokalplanering, arbetsmiljöfrågor, barn- och elevadministration samt förvaltningsspecifik kommunikation. Avdelningen finns samlad i fina lokaler på Nymansgatan 23 tillsammans med förvaltningsledning, HR-, ekonomi- och kvalitetsavdelningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med kommunikationsfrågor inom barn- och ungdomsförvaltningen, i ett nära samarbete med kommunens kommunikationsavdelning, rektorer och förvaltningens administration. Du kommunicerar i flera olika kanaler med olika målgrupper och är redaktör på intranät och webb. I arbetet ingår också att skriva nyhetsbrev. Du arbetar med att utveckla och digitalisera olika processer. Utöver detta ingår vissa administrativa uppgifter och att vara ett stöd till några av våra verksamheter.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning kommunikation och webb. God datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och webbpubliceringsverktyg som till exempel SiteVision. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har erfarenhet av informationshantering och informationsproduktion och kan som skribent omsätta komplexa texter till texter som är lätta att förstå och nå. Du har förmågan att möta människor på ett professionellt sätt och är strukturerad. Du tar egna initiativ, kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, har en hög känsla för service och kan arbeta inom korta tidsramar. Du är engagerad och kan både se helheter såväl som detaljer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde16 augusti 2021 Vikariat 11 månader.
Publicerad
2021-04-26
Ansök senast
2021-05-09

Upplysningar

  • Stefan Agmarken
    Avdelningschef
    Telefon: 072-084 88 13
  • Åsa Malmberg
    Vision
    Telefon: 079-062 10 62

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00286 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!