Grundskollärare i musik åk 6-9 till Klaraskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Klaraskolan startades höstterminen 2018. Såväl personal som elever på Klaraskolan ska omfattas av vår vision: Sund, aktiv och full av kunskap. Vis Skolan har ca 550 elever i åk 6-9. och eleverna kommer från Snöstorpsskolan och Andersbergsskolan. Som medarbetare på Klaraskolan ser vi att du som pedagog har ett aktivt medledarskap och tar ansvar för skolans gemensamma pedagogiska utveckling. Vi utgår från ett specialpedagogiskt förhållningssätt, där vi organiserar för samplanering och sambedömning av undervisningen. I arbetslagen finns ett tydligt fokus på ett gemensamt systematiskt elevarbete, identifiera behov och tillsammans utveckla undervisningen för ökad måluppfyllelse, trygghet och trivsel. Vi tror på elevernas förmåga att ta eget ansvar och vara aktiva i sitt lärande, för detta krävs att du som pedagog skapar struktur och förutsättning i din undervisning för alla elever att lyckas. Vi hoppas att just du vill vara en medledare i vårt gemensamma uppdrag att skapa trygghet, utveckling och lärande för eleverna på Klaraskolan!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är musiklärare! Du kommer att bedriva undervisning i årskurs 6-9. Du arbetar språkutvecklande och anpassar undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Du ser värdet av ett kollegialt lärande och tar din del av ansvaret för ett fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Du har mod att tänka nytt och du ser digitala verktyg som möjligheter till bättre resultat. Vi arbetar i arbetslag, där var och en i alla avseenden vara ska föredömen för eleverna och ha goda relationer med vårdnadshavarna. Vi ska bemöta dem på det sätt vi själva vill bli bemötta professionellt, sakligt och med ett stort hjärta! Du är som mentor ansvarig för att följa dina elevers skolgång i alla avseenden, att föra en god dialog med kollegor och vårdnadshavare om hur elevens utveckling kan stödjas och utmanas på bästa sätt.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik åk 6-9. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personligt lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2021-07-20
Ansök senast
2021-08-17

Upplysningar

 • Magnus Ljungdahl, Rektor
  Telefon: 076 769 99 75
 • Lärarförbundet
  Telefon: 035-137997
 • Lärarnas Riksförbund
  Expedition
  Telefon: 035-13 79 98

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00544 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!