Kommunikatör

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och kreativ kommunikatör som gärna jobbar med operativ kommunikation och som gillar att utveckla. Som kommunikatör hos Laholmsbuktens VA arbetar du med en stor bredd av kommunikativa aktiviteter i olika projekt och i olika kanaler. Du har stort fokus på att vara skribent i digitala och sociala kanaler och har stor delaktighet i att utveckla kommunikationskoncept. Du arbetar även med enklare videoproduktion samt grafisk produktion. Du är delaktigt i kommunikationsplanering och stöttar kollegor med kommunikativa insatser.

Kvalifikationer

Du som blir vår nya kollega har några års erfarenhet av kommunikationsarbete och tycker det är roligt att arbeta med operativa uppdrag men vill även vara delaktig i det strategiska arbetet. Du är en van skribent och har erfarenhet av att skriva i olika kanaler och kan anpassa budskap till olika målgrupper, ibland med kort varsel. Du har vana att arbeta med enklare videoproduktion och trycksaksproduktion samt har god kunskap om både analoga och digitala medier. Du är självständig och kreativ och tar egna initiativ när utmaningar uppstår. Du är lätt att samarbeta med och duktig på att skapa goda relationer. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp. Vi ser att du behöver ha utbildning inom kommunikation eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av kommunikationsarbete och god kunskap om digitala medier. Du pratar flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-09-21
Ansök senast
2021-10-17

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00371 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.