Förskollärare till Hedens förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Hedens förskola söker förskollärare. Vill du vara med och utveckla Hedens förskola? Vi är en förskola där barn möter nyfikna vuxna som vill utmanas och lära tillsammans i miljöer för lärande. Vill du med stöd av den vetenskapliga grunden koppla samman teori med praktik och därmed utveckla innehållet på vår förskola och synliggöra innehållet i förskolans utbildning?. Vill du utvecklas i din profession tillsammans med olika yrkesroller? Kan du beskriva vilken förskola du vill vara med och driva med stolthet? Just nu i söker vi 1 förskollärare som vill vara med och utveckla verksamheten på Hedens förskola. Vi ska tillsammans fortsätta bygga en förskola där alla ska trivas och längta till, där alla arbetar tillsammans mot gemensamma och tydliga mål, där alla tar ansvar för verksamheten och varandra. Det ska vara högt i tak, en tillåtande atmosfär och nära till skratt. Vi strävar mot att alla ska gå med glädje till Hedens förskola varje dag och att barnen när de lämnar förskolan har utvecklats till nyfikna individer, som har tilltro till sig själva och sin egen förmåga. Vår förskola ska kännetecknas av att: • alla barn möts av meningsfulla lärmiljöer • alla barn möts av nyfikna och intresserade pedagoger • alla barn stimuleras och utmanas i sitt lärande • alla barn får prova och undersöka • pedagogerna är nära och lyssnar för att förstå både barns och varandras tankar • pedagogerna stimulerar och utmanar varandra • pedagogerna vågar testa och prova • pedagogerna undersöker tillsammans sin undervisning • pedagogerna kan beskriva kvaliteten i sin undervisning På Hedens förskola har vi tillgång till handledning. Du möter kollegor som är engagerade, rektorer som tillsammans med specialpedagog utmanar arbetslagen i olika nätverk och tillsammans med andra förskolor. Vi samtalar kring förskolornas pedagogiska arbete kontinuerligt under hela läsåret och utvecklar därmed utbildningen tillsammans. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation/förskollärarexamen eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Vi söker en förskollärare Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter barnens behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: jan 2022 eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-09-15
Ansök senast
2021-10-24

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00646 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!