Timanställd Scentekniker

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Destination Halmstad AB är ett helägt kommunalt bolag med Halmstads Rådhus AB som moderbolag. Bolaget har som uppgift att aktivt verka för utvecklingen av Halmstad som besöks-, mötes-, och evenemangsstad. Destination Halmstad AB verkar inom tre affärsområden: Turistservice, Halmstads Teater och Evenemang & Möten. Ända sedan 1954 har Halmstads Teater bjudit på underhållning och teater. Allt från stand up, konserter och teaterföreställningar har passerat revy. Vi har en fantastisk historia att luta oss mot men är samtidigt väldigt moderna. Våra tre scener samt möteslokaler är uppskattade och artister, arrangörer och gäster återkommer gärna.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu anställa en person som kan hjälpa oss vid tillfälliga arbetsanhopningar där vi behöver en extra scentekniker. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra hela det scentekniska området med fokus på ljud, ljus och bild. Du kommer att jobba med att sätta och köra föreställningsljus och bild. Ansvar för soundcheck och hantering av musik och PA-anläggningar. Vara behjälplig med underhåll och utveckling. Ansvar för de scentekniska utrymmen som finns och se till att det är ordning och reda. Du kommer även hjälpa till att iordningsställa lokaler, i ute eller innemiljöer vid olika inhyrningar, aktiviteter eller arrangemang. Samt vid behov utföra vissa fastighetstekniska arbetsuppgifter eller delta i dramapedagogiska program på scenen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning till service då arbetet medför många möten. Som person är du serviceinriktad, ansvarfull, flexibel, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som att samarbeta. Du har en bra planeringsförmåga, kan arbeta proaktivt och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete som Ljud-, Ljus- och Bildtekniker är ett krav. Önskvärt är om du tidigare har arbetat med teater, konserter och musik. Utbildning inom ljud, ljus och bild är meriterande men inget krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tillträde
Vi behöver en timanställd som kan jobba vid tillfälliga arbetsanhopningar.
Publicerad
2021-06-08
Ansök senast
2021-06-15

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
DHAB 2021/00076 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!