Sjuksköterskor till äldreboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och utveckla vår nya enhets för sjuksköterskor på våra äldreboenden i Halmstad kommun. Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med i en spännande uppstart av verksamheten. Hemvårdsförvaltningen ska starta enheten för sjuksköterskor på äldreboende och arbetet kommer att sträva efter att arbeta på ett arbetssätt som kallas personcentrerad vård. Du kommer att ansvara för omvårdnaden som utgår från ett personcentrerat förhållningssätt. Detta innebär att du skall utgå från patientens (den äldre personens ) behov och resurser och tillsammans skapa förutsättningar att främja hälsa och delaktighet. Du leder omvårdnadsteamet som består av patienten (den äldre personen), närstående och omsorgspersonalen. Är du specialistsjuksköterska förväntas du ta ett utökat ansvar i förhållande till det hälsofrämjande arbetet samt självständigt bedöma behov av och utföra vård och behandling som exempelvis vaccinationer. Arbetet som Sjuksköterska hos oss innebär ett självständigt arbete med många kontaktfält med olika professioner såsom läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, vårdplaneringsteam både inom förvaltningen men även gentemot vårdcentral eller sjukhus. Vi ser gärna att du som sjuksköterska har erfarenhet av personcentrerat arbetssätt. Du ska tycka om att samarbeta och vara den sammankopplande länken mellan patient, anhöriga och övriga i teamet för bästa tänkbara vård, där alla är resurser som behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska, som har en bred erfarenhet inom vården och har intresse för äldrevården. Har du vidareutbildning inom geriatrik/gerontologi, demensvård eller öppen hälso-och sjukvård är det meriterande. Har du arbetat med personcentrerad sjukvård är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna hos de personer som söker arbete hos oss. Det är viktigt att du uppskattar kontakter med kunder, anhöriga och kollegor då det är en store och viktig del av din vardag på våra äldreboende. Då bilkörning ingår i arbetet måste sökande inneha körkort för bil (B). Vi erbjuder även våra medarbetare friskvårdssubvention, flexibel arbetstid och semesterväxling.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast möjligt. Veckoarbetstidsmått är 38,25 timmar och arbete kvällar och helger förekommer.
Publicerad
2021-10-11
Ansök senast
2021-11-07

Upplysningar

 • Åsa Fant
  Telefon: 0722-43 76 69
 • Maine Hellberg
  Telefon: +46 708743279
 • Laila Claesson
  Telefon: +46 733841020
 • Carina Hansson Zander
  Enhetschef hemsjukvården
  E-post: Carina Hansson Zander
 • Anna-Karin Liljedahl
  Vårdförbundet
  Telefon: 076-697 01 06

Ansökan

Referensnummer
HN 2021/00311 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!