Grundskollärare i idrott till Klaraskolan 7-9

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Klaraskolan är en relativt ny paviljongskolan med årskurser inom 6-9. Skolan är stor och kan rymma över 500 elever så kommer du till oss är du med i ett stort sammanhang med många goda kollegor. Klaraskolan ligger granne med Halmstad Arena och Sannarpsgymnasiet. Till Klaraskolan kommer elever som slutat årskurs 5 på Snöstorpsskolan och Andersbergsskolan.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är lärare i idrott och hälsa. Du kommer att bedriva undervisning i årskurs 6-9. Du arbetar och anpassar undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Du ser värdet av ett kollegialt lärande och tar din del av ansvaret för ett fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Du har mod att tänka nytt och du ser digitala verktyg som möjligheter till bättre resultat. Vi arbetar i arbetslag, där var och en i alla avseenden ska vara föredömen för eleverna och ha goda relationer med vårdnadshavarna. Vi ska bemöta dem på det sätt vi själva vill bli bemötta professionellt, sakligt och med ett stort hjärta! Du är som lärare ansvarig för att följa dina elevers skolgång i alla avseenden, att föra en god dialog med kollegor och vårdnadshavare om hur elevens utveckling kan stödjas och utmanas på bästa sätt. Intervjuer sker löpande. Visstidsanställning till 23 december med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet idrott och hälsa. Det är fördelaktigt om det finns behörighet i andra ämnen så som engelska eller moderna språk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till
2021-12-23
Publicerad
2021-10-08
Ansök senast
2021-10-17

Upplysningar

  • Magnus Ljungdahl
    Rektor
    Telefon: 076 769 99 75
  • Bader Saadi, LR
    Telefon: 0731-433406

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00712 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!