Grävmaskinist

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Som grävmaskinist så kommer du vara en del av vår logistikgrupp och arbeta med anläggnings- och underhållsarbete på vårt VA-nät i Halmstad och Laholms kommuner. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring och inställelsetiden är max 45 min.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesbevis och minst några års erfarenhet med att arbeta med grävning och grundläggning. För att klara tjänsten är det ett krav att du har C-körkort eller högre behörighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare, har yrkeskompetensbevis och erfarenhet av vinterväghållning. Vi ser gärna att du har utbildning i arbete på väg, YKB och EBR/ESA. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där social kompetens, kvalitéstänk, serviceförmåga är mycket viktiga ledord. Vi söker dig som inte är rädd för att kliva ur maskinen för att hjälpa till där det behövs. Du gillar ordning och reda och laget går före jaget. Du behöver kunna svenska i tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-12-17
Ansök senast
2022-01-23

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00513 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.