Sjuksköterska till demensteamet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Är du vår nya kollega till demensteamet ? Idag består teamet av en sjuksköterska och en undersköterska. I tjänsten ska du vara trygg och självständig i din yrkesroll. Arbetet består av utbildning och handledning till personal, rådgivning, information, stödsamtal och samtalsgrupper riktade till personer som har en kognitiv svikt/demenssjukdom och människor som finns deras närhet. Vi utför även minnestest på remiss. Tjänsten innefattar ett samarbete med olika aktörer såväl inom som utanför Hemvårdsförvaltningen Vårt arbete följer nationella riktlinjer samt regionala riktlinjer Annas led.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst ett par års yrkeserfarenhet. Har du vidareutbildning inom demens, geriatrik, psykisk ohälsa hos äldre är detta meriterande. Även vana av arbete med BPSD registret är en merit. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är lyhörd, engagerad, kan arbeta självständigt och har förmåga att fatta egna beslut. Arbetet innebär även att du ska vara kommunikativ och ha lätt för att skapa nya kontakter. Du ska ha förmågan att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt där kundens resurser och förmågor sätts i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse
Publicerad
2021-03-31
Ansök senast
2021-05-09

Upplysningar

  • Maria Ljungnér
    Enhetschef
    Telefon: 070-632 69 88
  • Liselotte Hozjan
    leg sjuksköterska
    Telefon: 076-828 03 52

Ansökan

Referensnummer
HN 2021/00098 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!