Gruppchef till park- och naturenheten

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Är du en lagspelare med goda ledaregenskaper? Vill du ha möjligheten att leda ett erfaret och välfungerande team med god stämning? Park- och naturenheten behöver en ny gruppchef till park öster. Ett område där du får möjligheten att bidra till utveckling av Halmstads kommuns fina centrala parker. Välkommen med din ansökan! Som gruppchef ansvarar du för den dagliga driften utifrån vårt uppdrag. Allt detta i samverkan med verksamhetsansvarig och enhetschef. Din grupp består av nio medarbetare. Du planerar, leder och fördelar arbetsuppgifterna för dina medarbetare i den dagliga driften kring parkförvaltningen i ditt ansvarsområde. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara: • Arbetsmiljöansvar och personalansvar. • Kontakt med allmänheten gällande felanmälan och synpunkter. • Vara delaktig i den dagliga driften där behov finns. • Följa upp den dagliga driften via egenkontroll. • Vara delaktig i utvecklingsarbeten för enheten. • Ansvara för att depå och dess maskiner är i gott skick. • Introducera och handleda säsongsarbetare vid behov.

Kvalifikationer

Vi ser att du är trädgårdsutbildad på gymnasial nivå. Du har minst två års erfarenhet av parkskötsel samt har körkort B. Du är en van användare av digitala verktyg. Du har även minst ett års erfarenhet av arbetsledning. Vi ser det som meriterande om du har motorsågskörkort A och B. Det är önskvärt om du har utbildning inom mobila arbetsplattformar/lift och fallskydd samt Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 samt steg 2. Du är en person som leder genom att vara ett föredöme samt har förmågan att motivera och delegera. Du är omtänksam och lyhörd inför andras behov. Du är trygg med dina kunskaper inom trädgårdsskötsel och kan förmedla din kunskap till medarbetare och kollegor. Du är en person som kan planera ditt och andras arbete samt beräkna uppdragen på ett effektivt sätt. Då det ingår i tjänsten att bemöta medborgarnas synpunkter ser vi att du kan skilja på sak och person samt har förmågan att behålla lugnet i pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-12-23
Ansök senast
2022-01-23

Upplysningar

  • Ann-Charlotte Siivola
    Vision
    Telefon: 035-13 76 09
  • Eva-Lena Jacobsson
    Kommunal
    E-post: Eva-Lena Jacobsson

Ansökan

Referensnummer
TFN 2021/01295 Ansök

Övrig information

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.