Timanställd personal till Halmstads teater

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Destination Halmstad AB är ett helägt kommunalt bolag med Halmstads Rådhus AB som moderbolag. Bolaget har som uppgift att aktivt verka för utvecklingen av Halmstad som besöks-, mötes-, och evenemangsstad. Destination Halmstad AB verkar inom tre affärsområden: Turistservice, Halmstads Teater och Evenemang & Möten. Ända sedan 1954 har Halmstads Teater bjudit på underhållning och teater. Allt från stand- up, konserter och teaterföreställningar har passerat revy. Vi har en fantastisk historia att luta oss mot men är samtidigt väldigt moderna. Våra tre scener samt möteslokaler är uppskattade och artister, arrangörer och gäster återkommer gärna.

Arbetsuppgifter

Vi är otroligt glada att kunna öppna upp Halmstads teater igen efter nedstängning under pandemin. Vi i Halmstads kommun följer de restriktioner som folkhälsomyndigheten beslutar i, vilket gör att vi idag har begränsningar gällande gäster och vi uppdaterar löpande i enlighet med lättnader/restriktionerna. Men vi är nöjda med att kunna öppna upp för föreställningar igen och behöver därför timanställd personal. Uppgifter vi behöver hjälp med är servering-, garderob-, och barpersonal, vaktmästare samt stagehand (scenarbetare). Arbetet sker oftast i samband med våra föreställningar som vanligen förekommer kvällstid och helger.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss bör du vara social och gillar att bemöta/arbeta med människor. Du ser kunden som viktigast och har hög servicevilja. Som person är du positiv, prestigelös och flexibel. Svenska språket är krav, engelska är meriterande, ange i din ansökan vilka andra språk du talar. Då tunga lyft kan förekomma behöver du ha god fysik. Beskriv i din ansökan vad som lockar dig att jobba som timanställd hos oss.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Enligt ök
Publicerad
2021-06-09
Ansök senast
2021-06-27

Upplysningar

 • Henrik Drakenberg
  Teaterchef
  Telefon: 0720-838828
  E-post: Henrik Drakenberg
 • Patrik Sköld
  Ansvarig bar, garderob.
  Telefon: 070- 315 8850
  E-post: Patrik Sköld

Ansökan

Referensnummer
DHAB 2021/00076 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!