Undersköterskor till hemtjänst

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare. Hemvårdsförvaltningen har ett antal enheter runt om i Halmstad kommun. De som nu söker personal är två enheter - Furet/holms hemtjänstgrupp som utgår från Sannarps industriområde och Oskarströms hemtjänstgrupp i Oskarström som ligger ca mil utanför Halmstad centrum. De grupper som räknas till äldrelägenheter har en matsal i anslutning till grupplokalen varifrån kunder och allmänheten kan beställa lunch. Det anordnas guldkantsmiddagar och många andra roliga aktiviteter för våra kunder i hemvårdsförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där vi skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, städning, tvätt och i förekommande fall inköp. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring kunden. Vi förflyttar oss mellan kunderna med hjälp av cykel och bil. Vi går mot mer digitalisering och använder oss av telefoner och tar hjälp av annan teknik för att förenkla vårt arbete. Du förväntas att arbeta självständigt utifrån genomförandeplanen och i enlighet med våra värdegrundsord - Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorgen. Vi söker dig som har god datorvana och nyfiken på att testa nya verktyg och system som kan vara aktuella i framtiden. Har du kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone så ser vi det som meriterande. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande till alla samt att arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Du kan anpassa dig efter nya enheter, är öppen för att byta arbetsplats och du kommer snabbt in i andra arbetsgrupper. Att kunna cykla är ett krav för att vara aktuell för tjänsterna. Körkort B för personbil med manuell växellåda krävs för att vara aktuell för tjänsterna.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-06-08
Ansök senast
2021-08-08

Upplysningar

  • Kontakt:
    Telefon: 035-137000
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C56621 - 2021 Ansök

Övrig information

Kontaktperson utifrån önskemål/område- du når ansvarig chef genom att genom att ringa 035-137000 och uppge den person du önskar komma i kontakt med: Furet/Holms hemtjänstgrupp: Emilie Andreasson Oskarströms hemtjänstgrupp - Therese Karlsson Som anställd på hemvårdsförvaltningen och Halmstads kommun får du en grundplacering på en enhet. I anställningen ingår det att du med ett öppet sinne ska kunna arbeta på andra enheter om verksamheten kräver det. Alla nyanställningar sker på heltid enligt det nya arbetstidsavtalet. All personal har möjlighet att påverka sitt schema när fler och fler grupper går in ett nytt schemaläggningsverktyg. Med syfte att minska slitsamma långa och delade pass, få veta sitt schema i god, få en mer långsiktig planering och med det ett mer hållbart arbetsliv. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. OBS! Titta i skräpposten så att svar från oss inte hamnat där. (det står att avsändaren är Visma.) Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!