Rekryterare

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och rekrytera personal till äldreomsorgen på hemvårdsförvaltningen? Vi söker rekryterare till arbete med rekrytering inför sommaren 2022 Du kommer att vara en del av bemanningsenheten. Arbetet består av att intervjua kandidater, ta referenser och skriva underlag till anställningshandlingar. Därtill kan andra administrativa uppgifter förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot PA/HR-arbete, en pågående utbildning inom samma område eller liknande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekryteringsarbete. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, vara utåtriktad och engagerad i ditt jobb. Du ska känna dig bekväm med att träffa många kandidater och hålla i intervjuer/presentationer i grupp. Vi förutsätter att du har god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Du ska ha goda IT-kunskaper och gärna erfarenhet från något rekryteringsverktyg. Våra verksamhetssystem är Visma och Heroma.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
enligt överenskommelse eller senast 15 Januari 2021
Tidsbegränsad till
2022-05-27
Publicerad
2021-09-10
Ansök senast
2021-10-11

Upplysningar

  • Gabriella Kylén
    Enhetschef Bemanningsenheten
    Telefon: 035-137449
  • SSR
    Telefon: 035-13 80 54

Ansökan

Referensnummer
C62751 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. Rekrytering kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!