Undersköterskor till hemtjänstgruppen i Getinge

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare. Getinge äldrelägenheter ligger fint i centrum av Getinge. Äldrelägenheterna har vunnit E-diamond award för sina digitala tjänster som underlättar vardagen och gör hemmet säkert och tillgängligt. Till exempel automatiska brandlarm, automatisk ledbelysning på väggarna som underlättar nattliga promenader, ett digitalt tittöga så att man kan se och kommunicera med den som ringer på dörren utan att öppna, och digitala lås där man kan styra rättigheter till olika dörrar. Förutom fina lägenheter för kunderna har vi ett mindre gym som personalen kan använda utanför arbetstid, Personalgruppen arbetar med en VI känsla och ett tillsammans tänk med kunden i fokus.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med fokus på att skapa en god vardag för våra kunder genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, städning, tvätt och hjälper kunderna med E-handel. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring kunden. Vi går mot mer digitalisering och använder oss av telefoner och tar hjälp av annan teknik för att förenkla vårt arbete. Du förväntas att arbeta självständigt utifrån genomförandeplanen och i enlighet med våra värdegrundsord - Tillit - Ödmjukhet - Respekt. Vi arbetar självklart med kunden i fokus!

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorgen. Vi söker dig som har god datorvana och nyfiken på att testa nya verktyg och system som kan vara aktuella i framtiden. Har du kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone så ser vi det som meriterande. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande till alla samt att du arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Då vi värnar om VI-känslan i arbetslaget har du förståelse för att du är med och bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö. Du kan anpassa dig efter nya enheter, är öppen för att byta arbetsplats och du kommer snabbt in i andra arbetsgrupper. Att kunna cykla är ett krav för att vara aktuell för tjänsten samt körkort B för personbil med manuell växellåda. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg. Tillträde - Snarast eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-11-26

Upplysningar

  • Malin Andreasson Sonesson
    Enhetschef
    Telefon: 072-0848891
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C67710 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Rekrytering kommer att ske löpande och kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut. Som anställd i Halmstad kommun erbjuder vi friskvårdsbidrag. Vi har en aktiv personalförening med blandade aktiviteter för alla. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!