Specialpedagog till Sannarpsgymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En pedagog som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Då kan du fortsätta läsa! Som specialpedagog hos oss kommer du att: - Arbeta för att underlätta inlärningen för elever i behov av särskilt stöd - Ge andra lärare stöd och handledning i undervisningen av elever med behov av särskilt stöd - Driva utvecklingsarbete i samarbete med andra kollegor för att skapa goda lärmiljöer och hitta metoder och arbetssätt som främjar elevernas lärande och möjliggör goda studieresultat - Dokumentera, utvärdera och planera verksamheten i samarbete med elevhälsan och berörda arbetslag - Genomföra pedagogiska utredningar och hjälpa till att utforma åtgärdsprogram för att stödja eleverna - Arbeta i enlighet med målen i läroplanen och andra centrala och lokala styrdokument

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig specialpedagog med en specialpedagogexamen på 90 hp. Du initierar och driver utvecklingsarbete samt har en god förmåga att möta och skapa förtroende hos de människor du kommer i kontakt med. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, som person är du positiv, har förmåga att entusiasmera och komma med innovativa lösningar. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.
Publicerad
2021-06-16
Ansök senast
2021-08-01

Upplysningar

 • Petra Ekstrand
  Rektor
  Telefon: 070-922 08 07
 • Emanuel Rosenbring
  Lärarförbundet
  Telefon: 072-573 24 75
  E-post: Emanuel Rosenbring
 • Louise Ek
  Lärarnas riksförbund
  E-post: Louise Ek

Ansökan

Referensnummer
UAN 2021/00216 Ansök

Övrig information

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga examensbevis samt legitimation från högskola, detta för att underlätta rekryteringsprocessen. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. Urval samt intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!