Undersköterska till Harplinge Äldreboende Natt

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare. Harplinge äldreboende bedrivs som Intraprenad och ligger fint i Harplinge centrum. Det är ett av de modernaste äldreboende i Halmstads kommun och kan erbjuda nattlig tillsyn via kamera. Det är ett konceptboende med tema Trädgård & Natur, följ oss gärna i våra aktiviteter! www.halmstad.se. Boendet erbjuder en lockande miljö med möjlighet till daglig utevistelse, med tillgång till trädgård och natur både i och utanför boendet. Aktiviteter är en naturlig del av dagen för kunder och personal.

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du ett spännande och flexibelt arbete där vi skapar en god vardag för våra kunder genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, städning och tvätt. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt arbeta för en god kontakt med anhöriga. Arbetstiderna är schemalagda natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna sökande som har erfarenhet av att ha arbetat med demenssjukdomar. Vi vill att du har en god datorvana och det är meriterande om du har arbetat i de verksamhetssystem som vi använder, exempelvis Life Care. Ange gärna i din ansökan vilka system du har erfarenhet av. Du är en trygg och lyhörd person med förmåga att sätta kundens behov i centrum. Du har en god samarbetsförmåga, både med kollegor i arbetsgruppen och med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Arbetet som undersköterska förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående. En förutsättning för att du ska arbeta hos oss är också att du arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden, Tillit, Respekt och Ödmjukhet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-05-05
Ansök senast
2022-05-22

Upplysningar

 • Kommunal
  Telefon: 035-138070
 • Sofie Klarker Wester
  Enhetschef
  Telefon: 073 850 51 85
 • Christina Lagerdahl
  Enhetschef
  Telefon: 035-15 27 26

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00133 Ansök

Övrig information

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. Rekryteringen kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!