Simlärare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet genomsyras av kvalitet, service och flexibilitet. Som simlärare undervisar du i simskola, leder vattengympa, städning i våra lokaler samt övriga på arbetsplatsen förekommande uppgifter. Du kommer att få gå en poollivräddarutbildning för att även kunna utföra bevakningsarbete. I arbetet på Halmstad Arena Bad är du med och skapar och ansvarar för trivsel och trygghet hos våra badgäster.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss krävs en simlärarutbildning. Har du utbildning som poollivräddare samt instruktör för vattengymnastik är det meriterande. Vi ser att du är en energisk person som gärna inspirerar och vägleder andra människor. Du ska ha en hög samarbetsförmåga och ett stort engagemang, både gentemot dina kollegor och våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2022-01-01
Tidsbegränsad till
2022-05-01
Publicerad
2021-11-18
Ansök senast
2021-12-12

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2021/01200 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer att genomföra löpande rekrytering så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.