Undersköterskor till Oskarströms och Kattegatts äldreboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare. Kattegatts särskilda boende är ett konceptboende med tema ”Världen i fokus” och har många olika aktiviteter utifrån sitt koncept. Inriktningen är demensvård och vård- och omsorgsboende (somatisk omvårdnad) Läs mer om våra aktiviteter på Instagramkonto: #kattegattsaldreboende Oskarströms särskilda boende är ett konceptboende med tema ”Mat och livslust” som är vackert beläget vid skogskanten i Oskarström, nära till busshållplats vid väg 26. Boendet har somatisk omvårdnad och demensvård och strävar efter att skapa en trygg och hemlik miljö. Läs mer om vår verksamhet på Instagramkonto: #oskarströmsaldreboende

Arbetsuppgifter

Inom hemvårdsförvaltningen skapar vi en god vardag för kunderna genom vård och omsorg utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, städning, tvätt och i förekommande fall inköp. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring kunden.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, gärna med inriktning geriatrik och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorgen. Har du erfarenhet av att ha arbetat på ett demensavdelning tidigare ser vi det som meriterande. Vi går mot mer digitalisering och använder oss av telefoner och tar hjälp av annan teknik för att förenkla vårt arbete. Så vi söker dig som har god datorvana och nyfiken på att testa nya verktyg och system som kan vara aktuella i framtiden. Har du kunskaper i system som till exempel Heroma och magna cura så ser vi det som meriterande. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande till alla samt att arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Du kan anpassa dig efter nya enheter, är öppen för att byta arbetsplats och du kommer snabbt in i andra arbetsgrupper.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-11-02
Ansök senast
2021-11-28

Upplysningar

  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
HN 2021/00346 Ansök

Övrig information

Frågor gällande Oskarströms särskilda boende: Rose-Marie Karlsson Telefon: +46 705230428 Mona-Greta Nord Telefon: 035-13 23 60 Frågor gällande Kattegatts särskilda boende: Nina Azimi Telefon: 073-3876201 Dennis Trana Ågren Telefon:073-3402732 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen Som anställd på hemvårdsförvaltningen och Halmstads kommun får du en grundplacering på en enhet. I anställningen ingår det att du med ett öppet sinne ska kunna arbeta på andra enheter om verksamheten kräver det. Alla nyanställningar sker på heltid enligt det nya arbetstidsavtalet. All personal har möjlighet att påverka sitt schema när fler och fler grupper går in ett nytt schemaläggningsverktyg. Med syfte att minska slitsamma långa och delade pass, få veta sitt schema i god, få en mer långsiktig planering och med det ett mer hållbart arbetsliv. Vi erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag på 2000:-/år som kan användas till valfri friskvård enligt skatteverkets riktlinjer. Vi har en personalförening som anordnar olika aktiviteter med förmånliga erbjudande till olika resor, aktiviteter och föreställningar. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!