Barnskötare till Trönninge- och Eldsberga förskolor

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Eldsberga förskola är en förskola med två avdelningar där de yngsta är på Lyckängen och de äldre på Fladje. Förskolan har en stor och grönskande utegård som oftast används gemensamt. Verksamhetens tema får även ta plats utomhus. Trönninge förskola är en förskola med tre avdelningar. På Bryggan går de yngsta barnen därefter går de på Masten för att avsluta sin förskoletid på avdelning Seglet. Utegården används kontinuerligt och det görs även utflykter till havet som ligger en liten promenad iväg.

Arbetsuppgifter

Vi söker en barnskötare till Trönninge förskola och en barnskötare till Eldsberga förskola. Som barnskötare/barnbiträde är du en del i arbetslaget som skapar goda förutsättningar för att barnen på förskolan utvecklas och lär sig i en trygg, inspirerande, meningsfull, kreativ och positiv miljö. Det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och att kunna se varje barn och hela barngruppen. Tillsammans med dina kollegor på förskolan arbetar ni med kollegialt utvecklingsarbete där reflektion, kommunikation och dokumentation är motorn i arbetet. Du är engagerad och deltar i alla sammanhang som förskolans verksamhet utgör. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget: * Skapar ett öppet och samspelande klimat. * Planerar och följer upp verksamheten utifrån våra styrdokument. * Har intresse och kreativitet i att utveckla lärmiljöer som stimulerar och utmanar barnen. * Har processen i fokus och arbetar med pedagogisk dokumentation där barnens delaktighet finns som en naturlig del för utveckling och lärande. * Är ansvarfull, engagerad och intresserad av uppdraget. * Känner ansvar för avdelningen såväl som för verksamheten i helhet. Du: * Anser det vara viktigt att reflektera och kommunicera tillsammans med andra. * Har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. * Ser en positiv utmaning i att arbeta utifrån läroplansmål såväl som med hela läroplanen som utgångspunkt.

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare alternativt barnbiträde med erfarenhet av arbete inom förskola och en anställning i barn-och ungdomsförvaltningen. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-11-15
Ansök senast
2021-11-29

Upplysningar

  • Malin Rydhög
    Rektor
    Telefon: 076-7648821
  • Kommunal
    Telefon: 035-13 80 70

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00806 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!