Lärare i rytmik till Kulturskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Kulturskolan i Halmstad är en attraktiv arbetsplats med drygt 50 medarbetare och cirka 2200 aktiva kursdeltagare. Vi vänder oss till barn och unga boende i Halmstads kommun och har ett brett utbud av olika kulturaktiviteter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare som ska arbeta med undervisning i rytmik med barn i framför allt förskoleklasser men också delvis i årskurs 1. Undervisningen är förlagd till mellan 4 och 6 skolor i kommunen och du kommer att omges av ett härligt arbetslag av rytmiklärare! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % men möjlighet finns att arbeta ytterligare 20% under hösten 2021.

Kvalifikationer

Du som söker har: - Pedagogisk utbildning i rytmik Det är meriterande om du dessutom har: - Erfarenhet av att undervisa i rytmik på kulturskola, i förskola eller i grundskola - Kompetens inom andra ämnen/instrument i Kulturskolan - Har erfarenhet av förskola eller grundskola generellt Du är en person med ett stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i första rummet. Du är självgående, drivande och tar stort ansvar för din uppgift. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga! Ett engagerat och vänskapligt kollegium hälsar dig välkommen.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
10 augusti 2021
Publicerad
2021-06-04
Ansök senast
2021-06-18

Upplysningar

 • Peter Bäckström
  Kulturskolechef
  Telefon: 0790 604813
 • Karin Croné, ledningsstöd
  Telefon: 0730 417558
 • Peter Skoog, Lärarförbundet
  Telefon: 070-882 77 29

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00430 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!