Mätningsingenjör

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikarie, med stor möjlighet till förlängning, till tjänsten som mätningsingenjör. Tjänsten innebär att arbeta med inmätning av va-ledningar och anordningar, kartframställning , ritningsarkiv och kundkontakter. Arbetet innebär att mäta in arbeten vi utför i egen regi, som nyanläggning av ledningsnät, separeringar av kombinerade ledningar och anläggandet av servisbeställningar. Projekteringsmätningar förekommer. Du får ett självständigt och omväxlande arbete, där du är del av en kvalitetsmedveten arbetsgrupp där vi hjälper varandra.

Kvalifikationer

Du har teknisk utbildning på högskolenivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Då du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du har en god social förmåga och har lätt för att samarbeta. Du behöver även ha förmågan att arbeta självständigt, strukturerat samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetet kan vara fysiskt krävande.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2022-09-30
Publicerad
2021-09-24
Ansök senast
2021-10-24

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00399 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.