Skolvärd till Gullbrandstorpskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Gullbrandstorpsskolan är en F-9 skola med ca 480 elever. På skolan arbetar vi i stadieindelade arbetslag, samtidigt värnar vi om att ha ett helhetsperspektiv i verksamheten. Till hösten kommer F-6 att vara övningsskola. På Gullbrandstorpsskolan vet vi att ett meningsfullt lärande börjar med engagerade lärare som skapar trygghet och goda relationer, som månar om en hög elevdelaktighet och tror på att alla kan lyckas. I vårt arbete utmanar vi varandra, lär tillsammans och är nyfikna på framtiden. Hos oss är alla viktiga och vi är övertygade om att vårt engagemang smittar av sig i elevernas resultat och välmående. Gullbrandstorpsskolans bärande idéer sammanfattas under mottot ”Vi tror på dig!”, vilket bland annat innebär att · Vi lär tillsammans och vi lär för livet. · Vi är nyfikna, utmanas och gör vårt bästa. · Vi anpassar och utvecklar undervisningen tillsammans. · Vi bemöter varandra med respekt och omtanke där olikheter är en styrka. · Vi värnar om goda och tillitsfulla relationer. Känner du igen dig och vill vara med i vårt team? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort intresse för barn- och ungdomars utveckling och som tillsammans med oss vill utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. I arbetet som skolvärd kommer du bland annat: • Att motivera, stötta och hjälpa elever både socialt och kunskapsmässigt i deras studiegång. • Vara aktiv tillsammans med eleverna på rasterna och ansvara för att det finns planerade aktiviteter. • Att samtala och etablera relationer, samt kunna hantera akuta problemsituationer och utreda konflikter. • Arbeta främjande och förbyggande med elevernas trivsel i skolan. • Samarbeta med lärare, elevhälsoteam och annan personal på skolan. Du har ett professionellt bemötande som skapar tillit, trygghet och förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och vårdnadshavare. Du behöver ha en hög grad av flexibilitet och du är mycket skicklig på att anpassa ditt bemötande till elevens behov. Intervjuer genomförs löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagogisk, social eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visstidsanställning under höstterminen med möjlighet till förlängning.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde augusti 2021 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2021-12-31
Publicerad
2021-06-03
Ansök senast
2021-06-18

Upplysningar

  • Jenny Wiemo, Rektor
    Telefon: 073-305 80 10
  • Sofia Hasselström
    Telefon: 0739-72 32 53
  • Håkan Björklund, LR

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00421 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!