Förskollärare till Sofiebergs förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Sofiebergs förskola finner ni på Kärleken i ett naturskönt område med skogen som närmsta granne. Förskolan består av 3 avdelningar. Hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas, ingå i sammanhang bestående av olika nätverk. På denna förskola lägger vi stor vikt vid bemötande gentemot alla som kliver in genom förskolans dörr. Förskolan arbetar med värdeorden: välkommen, tillit, lek och glädje. Inom Kärlekens verksamhetsområde är arbetet riktat mot hållbar utveckling med fokus på tillgängliga lärmiljöer.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare på förskolan förväntas du ansvara för den pedagogiska verksamheten, planering, reflektion, genomförande och utvärdering. -Du kommer att anställas på förskolan och förväntas arbeta där du bäst behövs för verksamheten -Du skall arbeta med ett gemensamt tema/projekt på förskolan -Du skall planera/reflektera över avdelningarna Det förväntas: -Att du har en vilja att gå i dialog kring dokumentationer. -Att du som pedagog vill förkovra dig genom att bla läsa litteratur -Att du har en vilja att förändra och tänka nytt. Pröva och ompröva. Sofiebergs förskola är en av Halmstads övningsförskolor, så intresse av att vilja utbilda sig till VFU-handledare ser vi som positivt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du ska vilja vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten på din avdelning samt för verksamheten som helhet i enlighet med läroplanen. Du tycker om att prata pedagogik och ingå i sammanhang där kollegialt lärande pågår. Vi ser gärna att du har god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid dina tidigare erfarenheter och din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2022-05-12
Ansök senast
2022-05-26

Upplysningar

  • Zorana Sekulic
    Rektor
  • Agneta Ödmark
    Rektor
  • Teresa Simonsson
    Lärarförbundet

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00489 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!