Undersköterskor och vårdbiträden till hemtjänst och patrullerna på vikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Till sommaren 2021 söker vi dig som vill arbeta som undersköterska och vårdbiträde till våra verksamheter. Vi söker personal som kan arbeta på våra hemtjänstgrupper utanför Halmstad centrum, till vårt korttids-boende samt till vår larm- och natt-patrull på semestervikariat. Du måste vara 18 år eller äldre och kunna arbeta heltid på ett vikariat från mitten på juni till mitten på augusti. Hemtjänst: Du förflyttar dig främst med bil och ibland cykel mellan kunder och hjälper kunder med vardagliga rutiner - som att klä sig, hjälp vid dusch, handräcka medicin, vara det individuella stöd kunden behöver. Korttidsboende: Här bor kunder som behöver extra hjälp pga sjukdom eller skador vilket ställer krav på dig som personal på initiativtagande, lyhördhet och professionalitet i din roll som undersköterska. Larm-och natt-patrullen arbetar i huvudsak med att besvara och åtgärda larm som kommer in till trygghetslarmscentralen. Du behöver körkort för att kunna ta dig mellan kunderna, samt kunna arbeta dag och kväll eller natt om du önskar nattpatrullen. Du förväntas kunna arbeta självständigt i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kvalifikationer

Till tjänsterna söker vi främst dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Då vår verksamhet är bilburen krävs att du har giltigt B-körkort för manuell växellåda samt vana av att köra bil. Vid vissa tillfällen krävs också förmåga att kunna cykla. Vi har krav på att du ska kunna utföra viss delegering och ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Vi arbetar med att hålla oss uppdaterade i system som underlättar dokumentation och medicinhantering och det är ett krav att du har kunskaper och intresse av att arbeta med olika datorsystem och telefon som hjälpmedel i ditt arbete. Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, team-och verksamhetsorienterad samt att du självklart sätter kunden i fokus. Du har förmåga att fatta snabba och väl avvägda beslut i svåra situationer. Vi värdesätter också att du är en trygg person och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
vikariaten är tidsbegränsade med ev, förlängning. tillträde enligt överenskommelse även timanställning kan erbjudas efter sommaren
Tidsbegränsad till
2021-09-01
Publicerad
2021-05-28
Ansök senast
2021-08-01

Upplysningar

  • olivia
    Kontaktperson - Rekrytering
    Telefon: 0790-631223
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C56653 - 2021 Ansök

Övrig information

Blir du kallad, tar vi kontakt med dig per mail från Visma så kolla i skräpposten så du inte missar svar från oss. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi kommer gå igenom urvalet löpande innan ansökningstiden har gått ut och kommer att kalla kandidater till intervju löpande. Varmt välkommen med din ansökan!