Drifttekniker till vattenproduktion

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i det team som ser till våra anläggningars driftsäkerhet och att lagstiftningen för livsmedel uppfylls. Som drifttekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med drift-, tillsyns- och underhållsarbeten av dricksvattenproduktionsanläggningarna, samt övervakning, optimering och utveckling av processerna. Du kommer att arbeta enligt ett fastställt egenkontrollprogram.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen bör du vara praktiskt lagd, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, positiv och engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har en driftteknisk utbildning med inriktning på drift/process, styr- och reglerteknik eller motsvarande. Lämplig bakgrund är också erfarenhet från drift av VA-verk eller processindustri. Kunskaper inom datorstyrd automation, elektronik, reglerteknik, kemi och biologi ser vi som meriterande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2022-08-28
Publicerad
2021-12-23
Ansök senast
2022-01-30

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00519 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Rekrytering kommer att ske löpande, se till att få in din ansökan så snart du kan. Vi önskar start så snart som möjligt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.