Grundskollärare i hem- och konsumentkunskap till Österledsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Österledsskolan är en åk 7-9 skola som ligger i Oskarström, en tätort 17km utanför centrala Halmstad. Genom samhället flyter Nissan och dalgången kring Oskarström pryds av härliga lövskogar och imponerande natur. Österledsskolan söker grundskollärare i hem- och konsumentkunskap åk 6-9.

Arbetsuppgifter

Är du utbildad och legitimerad lärare i hem och konsumentkunskap med behörighet 6-9? Då kanske vi är den arbetsplatsen som du söker efter. Här kommer du att jobba tillsammans med ämnesbehörig kollega i egen undervisningssal. Undervisningen bedrivs i halvklass. Förutom att du har behörighet söker vi en glad och positiv lärare som vill anstränga sig i att skapa goda förutsättningar för våra elever att lyckas. Österledskolan är just nu inne i en expansiv fas där antalet elever kommer att öka de kommande åren. Skolan har samtidigt antagit ett inriktningsbeslut att förstärka lärarkåren samt elevhälsan. Resultatet ska mynna ut i tvålärarsystem eller halvklasser i en så stor del av undervisnignen som möjligt. Vi har precis förstärkt tillgången till specialpedagogisk kompetens vilket vi ser som en stor möjlighet till att kunna nå alla elever. Vill du vara en del i att skapa tillgängliga lärmiljöer och känner att tjänsten är tilltalande så hör av dig med din ansökan.

Kvalifikationer

Legitimerad grundskollärare med behörighet för undervisning i åk 6-9 i hem- och konsumentkunskap. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och dina tidigare erfarenheter.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2022-08-08
Publicerad
2022-05-09
Ansök senast
2022-05-23

Upplysningar

 • Charles Lundholm
  Rektor
  Telefon: 070-238 85 38
 • Anna Sandholm
  Biträdande rektor
  Telefon: 0733-748330
 • Lärarförbundet
  Till central expedition
  Telefon: 035-13 79 97
 • Lärarnas Riksförbund
  Expedition
  Telefon: 035-13 79 98

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00467 Ansök