Arenavaktmästare till Halmstad Arena (timanställning)

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet. Halmstad Arena är ett modernt och unikt multiområde som erbjuder besökare och arrangörer idrott, upplevelser och mötesmöjligheter - både inomhus och utomhus. Arenan är en naturlig mötesplats och här välkomnas dagligen ett sprudlande föreningsliv, skolidrott, konferens-, restaurang-, och badgäster, samt permanenta hyresgäster, företagare och arrangörer alla under ett och samma tak!

Arbetsuppgifter

Som arenavaktmästare utför du bland annat isvård, enklare fastighet- och driftsunderhåll samt förbereder och iordningställer våra olika hallar och lokaler inför, under och efter evenemang, konferenser, idrottsträningar och matcher. Vi anpassar våra arbetsuppgifter utefter våra kunders bokningar, önskemål och olika behov. Som arenavaktmästare arbetar du i team men förväntas att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Arenavaktmästaren är också delaktig tillsammans med gruppchefen i arbetet med evenemangsplanering och evenemangsgenomförande utifrån det praktiska perspektivet. Arbetet är periodvis fysiskt ansträngande och arbetspass kan förekomma både dag- och kvällstid på vardagar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Vidare innehar du B-körkort och behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift. Följande ser vi som meriterande: - Truckkort - Körtillstånd för mobila arbetsplatsformar - Vana av att köra tunga fordon - Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete - Utbildning och/eller erfarenhet av ljud, ljus- och scenteknik - Tidigare erfarenhet av servicearbete - God datorvana Som person har du förmåga att arbeta självgående och få saker gjorda. Du gillar du högt tempo, är flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad. Du är serviceinriktad, har en positiv inställning och tycker om att bemöta olika sorters människor i alla åldrar och vi förväntar oss att du alltid strävar efter att leverera ett värdskap i världsklass både internt och externt. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse av att arbeta med evenemang och möta konferens- och evenemangsarrangörer. Du bör också ha god kännedom och allmänt intresse inom idrott och föreningsliv.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-09-02
Ansök senast
2021-09-23

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C61827 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Tjänsten avser en timanställning med inringning vid behov. Arbetstiderna är varierande och kan förändras med kort varsel beroende på evenemangarrangörernas önskemål och krav vilket ställer höga krav på din flexibilitet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!